Épített zuhanykabinok Máriaremete

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek Máriaremete régiójában

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Máriaremete

A zuhanykabinok megannyi típusa létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel társított zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Máriaremete

Amennyiben valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelhető ma már jó néhány kialakítás, gyakorlatilag csak a képzelet és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor jó helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe. A kabin üvegajtajának tisztítása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Máriaremete

A kádparavánokat testre szabva szállítjuk éppen az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen testre szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván Máriaremete

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Máriaremete

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Máriaremete

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal irodába Máriaremete

Egyre gyakrabban kérnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legkapósabb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre készíthető valamennyi üvegfal

üvegkorlát beépítés Máriaremete

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, trendi külső.

Üvegkorlát Máriaremete

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

üvegkorlát beépítés Máriaremete

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Máriaremete

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sok esetben kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc Máriaremete

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Máriaremete vonzáskörzetében legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .