Épített zuhanykabin egyedi méretre

Megosztás

Épített zuhanykabin egyedi méretre gyártása, egyedi méretekben történő gyártás az Ön igényei szerint! Ha impozáns fürdőszobát szeretne, építsen lakásába egyedi üveg zuhanykabint. Professzionális egyedi üveg zuhanykabinok, pontosan úgy, ahogy megálmodta. Az egyedi zuhanykabinok megfizethető áron, gyors határidővel, ingyenes helyszíni felméréssel készülnek. A legfontosabb dolog az, hogy csak kiváló minőségű szerelvényekkel és anyagokkal dolgozunk.

A felmérés során pontos méretet veszünk a fürdőszobájáról, így az újonnan készülő zuhanykabin tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába.

Épített zuhanykabin egyedi méretre

  • Egyfalú zuhanykabin (walk-in, azaz besétálós kabin – szinte láthatatlanul elválasztva a fürdőszobától üvegfallal)
  • Kettős falú zuhanykabin (a leggyakoribb típus, ez a típus sarokba kerül, ahol két fal találkozik)
  • Beépített zuhanykabin (ha 3 oldalról övezi fal, a zuhanyt csupán egy ajtó beszerelésével is ki lehet alakítani)
  • Három falú zuhanykabin (aszimmetrikus zuhanykabin, pl. tetőtérbe)
  • Keret nélküli zuhanykabin (megfelel a legmodernebb stílusnak, a zuhany falát zsanérokkal rögzítjük).
  • Akadálymentesített zuhanykabin (könnyű ki- és belépni, kapaszkodók kérésre elérhetőek)

Zuhanykabin, zuhanyfal megoldás

A fürdőszobába zuhanyfalas megoldás választás esetén érdemes tudni azt, hogy különféle típusú minták vannak, amelyeknek különböző előnyeik vannak. Mivel a zuhanyfal nem zárt fülke, fontos ellenőrizni, hogy a fürdőszobában milyen irányban vannak olyan szerelvények, amelyeket érdemes megvédeni a fröccsenő víztől. Erre példa lehet olyan értékes bútordarab vagy mosógép, amelynél probléma lenne, ha a vezérlőegysége vizes lenne.

Épített zuhanykabin egyedi méretre

Azt is figyelembe kell venni, hogy a zuhanyozó hely sarokban vagy csak egy falhoz illeszkedik. A sarkokba sok esetben elég egy oldalsó zuhanyfallal felszerelni.

Ha a zuhanykabin csak egy fallal találkozna, akkor érdemes még kisebb elemeket elkülöníteni a fő zuhanyfalhoz. Bármelyik típust is választhatja, biztos lehet benne, hogy a zuhanyfal egy kellemes kilátással rendelkező, modern fürdőt eredményez.

Válassza ki ezt a megoldást saját maga, és nem fog csalódni! A széles termékskálának és az egyedi tervezésnek köszönhetően mindenki megtalálja a megfelelő megoldást saját maga számára.

Épített zuhanykabin szerelvények

Zuhanykabin gyártásakor választhat a különféle típusú minőségi szerelvények között (a zsanérok, üveg vasalatok, profilok és fogantyúk – mind kiváló minőségű anyagból készül garanciavállalással). Vannak azonban különféle típusú és színű formák. Magas ezüst fényű – krómozott vagy szálcsiszolt, sötét árnyalatú). Így a kialakítás és a tervezés egyaránt illeszkedik a fürdőszobájához.

Opcionális zuhanyozó válaszfalak, típusok

Nyomtatott üveg, Parsol üveg, float üveg, extra átlátszó üveg stb. Minden esetben 8 mm-es edzett üvegből készítjük, az alapházban úsztatott üvegből készülünk, de kérésre egyedi üvegből (például nyomtatott üvegből, homokfújt üvegből is készíthetjük, savmart üveg – egyedi mintával) elkészíthetjük a zuhanykabin üvegfalát. Kérésre bármilyen bonyolult mintát készíthetünk, ha egyedi üveg zuhanykabint akarunk.

Mitől függ a beépített zuhanykabin ára?

Ön dönti el, hogyan választja meg az üveg zuhanyzó képernyőket – azaz a szerelvényeket. Ön dönti el, hogy milyen típusú / típusú tusfürdőt szeretne. A zuhanykabin árát a zuhanykabin építéséhez használt biztonsági üveg mérete – az oldalsó panelek száma és a választott tartókeret, a zuhanykabin szerelvényei, azaz a csap és a fogantyú – határozzák meg.

Kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül! A zuhanykabin gyártásának ideje: Átlagosan a felmérést követő 5-7 munkanapon belül készítjük el a zuhanykabinját beszerelhető formában. Maga a telepítés kb. 4-6 órát vesz igénybe, de ez a telepítési körülményektől és a zuhanykabin típusától is függ.

Miért válassza az egyedi üveg kabint?

Zuhanyozó képernyőink kizárólag 8 mm vastag edzett üvegből készülnek, és ezért sokkal tartósabbak, mint a kereskedelemben kapható, előre gyártott zuhanyzók. A tömítést különféle profilok valósítják meg, amelyek az üveg széléhez vannak rögzítve. A zuhanykabinok gyártására a helyszíni ellenőrzés után kerül sor, amely rövid átfutási idővel elkészül, majd a telepítést időpont egyeztetés után végezzük. A helyszíni felmérés ingyenes. Igény szerint a belső teret állandó vízlepergető felülettel látjuk el.

épített zuhanykabin Budapest

A rendelésre készült zuhanykabinok minden fürdőszobába beférnek. A terjedelmes és nehezen tisztítható káddal ellentétben, kevés helyet foglalnak el és praktikusak! Könnyen használható minden korosztály számára. Nincs nehézkes be- és kijutás, könnyű közlekedni benne, és kérésre kapaszkodót is szerelünk a kívánt helyre!

Egyedi zuhanykabin otthonába

Egyedi zuhanykabin: az otthonunkban az ágy után talán az egyik legfontosabb dolog a fürdőszoba ideális kialakítása. Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, mint amikor egy frissítő zuhannyal kezdi a napot, vagy enyhíti a fáradtságunkat, amikor lefekvés előtt forró vízzel lemossuk a testünket. A kád nagy helyet foglal el, és a vízfogyasztás szempontjából nem a legolcsóbb tisztálkodási megoldás. Az egyedi zuhanykabin azonban egyszerű, praktikus és olcsó megoldást jelenthet a fürdőszobában, nem is beszélve a sok tanulmányról, amelyek szerint a zuhanyozás egészségesebb és megfelelő vízhőmérsékletet választva élénkítő hatású.

Válasszon praktikus és gazdaságos megoldást, válasszon egyedi zuhanykabint! A különleges, egyedi zuhanykabin segítségével egyedileg kialakíthatja a fürdőszobáját saját ötleteinek és igényeinek megfelelően, és minden alkalommal, amikor belép a helyiségbe, modern, esztétikus és tiszta kilátással várja Önt.

Keressen meg minket bizalommal egyedi méretű és kialakítású zuhanykabin felszereléséhez!

Készítsünk együtt egyedi zuhanykabint!

Manapság sokan inkább az egyedi megoldásokat részesítik előnyben az otthoni tervezésnél.

Ez különösen fontos a különféle kialakítású fürdőszobákban. A zuhanykabinok népszerűsége nemcsak modern megjelenésüknek köszönhető, hanem sok előnyt élvezhetnek azok számára is, akik egyedi zuhanykabint választanak. Nem beszélve arról, hogy a barkácsboltokban kapható kabinok sokszor méretben nem is illeszkednek a fürdőjéhez.

A zuhanyozás kevesebb vizet igényel, mint a fürdés, így pénzt is megtakaríthat. A zuhanyba való bejutás és kijutás könnyebb, és kevésbé csúszásveszélyes. Ezen kívül a zuhanyzásnak számos pozitív hatása van az egészségre, mivel serkenti a vérkeringést.

Egyedi zuhanyajtó gyártás

Ne felejtse el, hogy a sok előny mellett a dizájn az Ön érdeke. Ha egy egyedi zuhanykabin mellett dönt, a személyre szabott megoldás praktikus és kreatív végeredményt eredményez otthonában.

Számunkra az egyes zuhanykabinok kivitelezése közös munkán alapul. Képzelje el, együtt tervezzük és kivitelezzük! Ha a személyre szabott megoldásokat is kedveli, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és elkezdheti együtt dolgozni!

Ötletek és tippek egyedi zuhanykabinhoz is!

Néhány szempontot figyelembe kell venni, mielőtt általánosságban a zuhanykabinról vagy az egyedi zuhanykabinról döntene. Természetesen, ha úgy dönt, hogy egyedi zuhanykabin mellett teszi le a voksát, akkor bármilyen kivitelezés jó lehet, de talán a legoptimálisabb, ha szem előtt tart néhány javaslatot a lehető legjobb végeredményhez.

A legfontosabb szempont a zuhanykabin mérete. Fontos, hogy az álom zuhanykabin beleférjen a tervezett térbe a fürdőben, és hogy minden családtagja kényelmesen használja. A teljes méret általában a zuhanytálca méretével kezdődik, amely 90 × 90 cm. Ma zuhanykabinunk nagyobb vagy kisebb is lehet, akár félkör alakú is.

egyedi zuhanykabin ötletek

A zuhanytálca különféle anyagokból készülhet, például akrilból, fémlemezből vagy mesterséges márványból. Amikor azonban felépítjük a zuhanykabint, akkor ez még a fürdőszoba burkolatából is állhat.

Különböző típusú anyagok vannak a zuhanykabin számára, mi nem foglalkozunk műanyagból készült zuhanyfülkével, mivel a biztonsági üveg sokkal jobb, korszerűbb és modernebb, esztétikusabb megoldás. A biztonsági üveggel felszerelt kabinok sokkal biztonságosabbak.

Ne habozzon, keressen meg minket egyedi ötleteivel!

Egyedi zuhanykabinnal az idősek biztonsága érdekében!

Szerencsére a fürdőszobákban található egyedi zuhanykabinok választása manapság egyre népszerűbb. Ennek több szempontból is van előnye a káddal szemben: olcsóbb, modernebb, frissítőbb, egészségesebb és biztonságosabb!

A biztonság legfőképp az időseknek fontos, ugyanis egy bizonyos életkor fölött minden sérülés sokkal veszélyesebb lehet, amit sajnos sokkal könnyebb is elszenvedni, mint fiatalabb korban. Az idős emberek gyakran csak a magas szél miatt már csak segítséggel léphetnek be a kádba, ami kényelmetlen és fájdalmas lehet, ha a mozgásuk nehézkesebbé válik idővel. Mindenki probléma nélkül besétálhat az egyedi tusolófülkébe, nem áll fenn a csúszás veszélye, és a zuhany kellemesen frissíti a vérkeringést, ami pluszban jelentősen javíthatja egyes életkorhoz kapcsolódó betegségek állapotát.

Cégünk egyéni zuhanyfülkék gyártásával foglalkozik, így olyan zuhanykabinokat tervezhetünk, amely tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába! Válassza egyedi tusolófülkéinket, így biztonságban tudhatja idősödő rokonait!

Vessen egy pillantást a kész munkáinkra. Ha bármilyen kérdése van egy zuhanykabin felépítésével és felépítésével kapcsolatban, hívjon minket, vagy írjon nekünk!

Kapcsolódó üveges cikkek:

error: Content is protected !!