Épített zuhanykabin ajtó Vérhalom

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Vérhalom régiójában

Testre szabott zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üveg térelválasztó felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Vérhalom

A zuhanykabinok tengernyi változata érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanykabinokig.

egyedi zuhanykabin Vérhalom

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon megvásárolható ma már tengernyi változat, gyakorlatilag csak a fantázia és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Ha testre szabott zuhanyfülke gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Precíz helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek. A kabin üvegajtó rendben tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ilyen módon sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben ismertetett zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Vérhalom

A kádparavánokat egyedileg kialakítva gyártjuk le pontosan az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Vérhalom

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Vérhalom

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a fürdőszoba, de otthona bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Vérhalom

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Vérhalom

Az utóbbi időben többször vásárolnak változtatható, akár nem helyhez kötött, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Speciális méretekre vágható az összes üvegfal

üvegkorlát beépítés Vérhalom

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan szaktanácsadás, megnyerő stílus.

Üvegkorlát Vérhalom

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Vérhalom

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Vérhalom

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába Vérhalom

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Vérhalom környékén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .