Épített zuhanyfülkék Téglagyárdűlőn

Megosztás

Épített zuhanyfülkék Téglagyárdűlőn

Speciális zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567. Épített zuhanyfülkék Téglagyárdűlőn.

Zuhanyfülke speciális igényekhez Téglagyárdűlő

A zuhanyfülkék jó néhány válfaja érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

íves tusolókabin Téglagyárdűlő

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már jó néhány típus, szinte csak a fantázia és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Feltéve, hogy testre szabott zuhanykabin gyártása miatt olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót szerelünk a lakásába. A kabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a fentiekben vázolt zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Téglagyárdűlő

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván Téglagyárdűlő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Téglagyárdűlő

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, minőségi tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Téglagyárdűlő

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal irodába Téglagyárdűlő

Egyre gyakrabban kérnek variálható, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható az összes üvegfal

egyedi üvegfal Téglagyárdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes szaktanácsadás, mutatós külső.

Üvegkorlát Téglagyárdűlő

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Téglagyárdűlő

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Téglagyárdűlő

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már szinte elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc méretre vágás Téglagyárdűlő

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Téglagyárdűlő területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.