Épített zuhanyfülke XIV. kerület

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek XIV. kerület övezetében

Testre szabott zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez XIV. kerület

A zuhanykabinok tengernyi változata áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel kombinált zuhanykabinokig.

épített zuhanykabin XIV. kerület

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már számtalan kialakítás, gyakorlatilag csak a képzelet és a finanszírozás kerete merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Feltéve, hogy testre szabott zuhanyfülke készítése miatt olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Gondos helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek. A kabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván XIV. kerület

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk pontosan az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és építünk be.

behajtható kádparaván XIV. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör XIV. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre XIV. kerület

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi feltételek felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába XIV. kerület

Egyre gyakrabban igényelnek variálható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, azonban kelendők az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyedi méretekre szabható minden üvegfal

üvegkorlát beépítés XIV. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, ingyenes tájékoztatás, mutatós arculat.

Üvegkorlát XIV. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát XIV. kerület

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XIV. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakorta a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc méretre vágás XIV. kerület

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XIV. kerület vonzáskörzetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .