Épített zuhanyfülke ár Kerepesdűlő

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló üveg termékek Kerepesdűlő

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó, tolóajtók kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Kerepesdűlő

A zuhanyfülkék megszámlálhatatlan kialakítása érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanykabinokig.

ives tusolokabin Kerepesdűlő

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már megannyi változat, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, biztosítja a remek helykihasznállást.
Ha testre szabott zuhanyfülke gyártása miatt böngészi weboldalunkat, akkor jó helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót szerelünk a fürdőjébe.
A kabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Kerepesdűlő

A kádparavánokat egyedi méretre készítjük el pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kadparavan Kerepesdűlő

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kerepesdűlő

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tukor Kerepesdűlő

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal lakásba Kerepesdűlő

Nem ritkán vásárolnak variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek az épületen belül használható üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyitható üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre vágható valamennyi üvegfal

terelvalaszto uvegfal Kerepesdűlő

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, elegáns stílus.

Üvegkorlát Kerepesdűlő

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások érvényesek az időjárás hatásai miatt.

biztonsági uvegkorlat Kerepesdűlő

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Temérdek kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kerepesdűlő

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok mára már szinte elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Gyakran keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

furdoszobai uvegpolc Kerepesdűlő

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Kerepesdűlő övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .