Egyéni méretre vágott üvegfal XXI. kerület

Megosztás

Testre szabott üveg termékek XXI. kerület övezetében

Testre szabott zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre XXI. kerület

A zuhanyfülkék rengeteg kialakítása érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

üveg zuhanykabin XXI. kerület

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon megvásárolható ma már megszámlálhatatlan termék, gyakorlatilag csak a képzelet és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a kiváló helykihasznállást. Ha testre szabott zuhanykabin készítése miatt böngészi weboldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó üvegajtót építünk be Önnek. A kabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. A megfelelő kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván XXI. kerület

A kádparavánokat testre szabva gyártjuk le éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához igazított, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván fix XXI. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör XXI. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai XXI. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal irodába XXI. kerület

Az utóbbi időben többször vásárolnak , akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli kombinálható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre vágható az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal XXI. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó üvegfal, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Ésszerű üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan szaktanácsadás, elegáns dizájn.

Üvegkorlát XXI. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés XXI. kerület

Kínálatunk: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XXI. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

biztonsági üvegpolc készítése XXI. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

XXI. kerület területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .