Egyéni igényekhez szabott üveg termékek a IX. kerületben

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek a IX. kerületben

Testre szabott zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva IX. kerület

A zuhanyfülkék megannyi fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

besétálós zuhanykabin IX. kerület

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon kapható ma már jó néhány fajta, majdhogynem csak a fantázia és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja az ideális helykihasznállást. Amennyiben egyedi zuhanykabin készítése céljából került honlapunkra, akkor kiváló helyre érkezett. Aprólékos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb a helyszínre szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának rendben tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi javasoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben ismertetett zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván IX. kerület

A kádparavánokat egyedileg készítjük el pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához illesztett, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajtható kádparaván IX. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör IX. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre IX. kerület

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon bevált, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat telepítjük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába IX. kerület

Nem ritkán kérnek változtatható, akár nem rögzített, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek az épületen belül használható üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor trendik az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre vágható minden üvegfal

egyedi üvegfal IX. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, szürke.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, megnyerő formák.

Üvegkorlát IX. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát IX. kerület

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok IX. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, nappalink egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már gyakorlatilag elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc IX. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

IX. kerület környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .