Egyedi zuhanykabin beépítése XII. kerület

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek XII. kerület vonzáskörzetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke egyedi méretre XII. kerület

A zuhanykabinok sokféle fajtája áll rendelkezésre. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen az infraszaunával, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

üveg zuhanykabin XII. kerület

Ha valaki masszázzsal szeretné, a piacon rendelhető ma már számtalan változat, majdhogynem csak a fantázia és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen szerelhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, biztosítja a kitűnő helykihasznállást. Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor a legjobb helyre érkezett. Gondos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintázatú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk a lakásába. A kabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi tanácsoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben vázolt zuhanykabin kialakítást. A megfelelő megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván XII. kerület

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva gyártjuk le pontosan az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz képest a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, 100%-ban egyedi méretre készített kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván fix XII. kerület

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de készíthető kétrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör XII. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón XII. kerület

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal lakásba XII. kerület

Az utóbbi időben többször igényelnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már tolható üvegfalat, azonban kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval készíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Speciális méretekre szabható minden üvegfal

térelválasztó üvegfal XII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjmentes szaktanácsadás, megnyerő formák.

Üvegkorlát XII. kerület

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát XII. kerület

Az általunk nyújtott termékek: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XII. kerület

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Rendszeresen a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

üvegpolc fürdőszobába XII. kerület

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XII. kerület területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .