Egyedi zuhanyajtó Víziváros

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Víziváros vonzáskörzetében

Testre szabott zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Víziváros

A zuhanykabinok rengeteg fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

épített zuhanykabin Víziváros

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már megszámlálhatatlan termék, szinte csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Feltéve, hogy speciális zuhanyfülke készítése céljából került honlapunkra, akkor a legjobb helyen jár. Tökéletes helyszíni bejárás után aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint szerelünk a lakásába. A zuhanykabin üvegajtajának tisztítása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb bemutatott zuhanykabin kialakítást. Az ideális megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Víziváros

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, 100%-ban testre szabott kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván fix Víziváros

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Víziváros

Egy szép, tiszta tükör is nagyon tetszetős része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a előszoba, de otthona bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Víziváros

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal kialakítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal irodába Víziváros

Az utóbbi időben többször igényelnek variálható, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak beépíthetők irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerelések:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben szerelhető üvegfal
Egyéni méretekre szabható valamennyi üvegfal

egyedi üvegfal Víziváros

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjmentes tájékoztatás, ízléses formák.

Üvegkorlát Víziváros

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Víziváros

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Víziváros

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú belső térnek.

Rendszeresen keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc méretre vágás Víziváros

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Víziváros övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .