Egyedi üvegpolc Hosszúrét

Megosztás

Egyedi üvegpolc Hosszúréten

Üvegpolc gyártása, egyedi tervezése, helyszíni szerelése akár biztonsági üvegből is, ingyenes felméréssel, tanácsadással. Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Hosszúrét

A zuhanyfülkék tengernyi kialakítása létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval társított zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin Hosszúrét

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már rengeteg típus, szinte csak a képzelet és az elérhető büdzsé lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Amennyiben egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfülke készítése miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcája van, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Hosszúrét

A kádparavánokat egyéni igényeket kiszolgálva szállítjuk Hosszúréten éppen az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen testre szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Hosszúrét

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Hosszúrét

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de otthona bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör fürdőszobai Hosszúrét

A tükör megrendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen testre szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába Hosszúrét

Egyre gyakrabban rendelnek változtatható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, de keresettek az üveg falburkolatok is.

Legkelendőbb üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli szerelhető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre szabható minden üvegfal

lapozható üvegfal Hosszúrét

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta mellőzésével gyártott.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjtalan tájékoztatás, szemrevaló arculat.

Üvegkorlát Hosszúrét

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Hosszúrét

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Hosszúrét

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok ma már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Sokszor a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, üveg lebegő polc.

egyedi üvegpolc Hosszúrét

Az edzett üvegpolcokat méretre, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Hosszúrét területén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.