Egyedi üveg termékek IV. kerület

Megosztás

Egyedileg kialakított üveg termékek IV. kerület környékén

Speciális zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát beépítése IV. kerület +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke speciális igényekhez IV. kerület

A zuhanyfülkék tengernyi típusa létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel összekapcsolt zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin IV. kerület

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már sokféle változat, gyakorlatilag csak a képzelet és az elérhető büdzsé merülhet fel akadályként.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Amennyiben egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor kiváló helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre tetszetős mintájú, szines vagy szükség esetén teljesen átlátszó zuhanykabint építünk be Önnek. A zuhanykabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván IV. kerület

A kádparavánokat testre szabva készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván IV. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban zajlik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör IV. kerület

Egy szép, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón IV. kerület

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedileg kialakított zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedi méretű zuhanyfal kialakítására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Testre szabott üvegfal irodába IV. kerület

Az utóbbi időben többször rendelnek , akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be nyitható üvegfalat, ugyanakkor kelendők az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre vágható valamennyi üvegfal

térelválasztó üvegfal IV. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kivitelben is.

Ésszerű üvegfal megoldások, egyedi kivitelezés, díjmentes tájékoztatás, ízléses dizájn.

Üvegkorlát IV. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beszerelését. Az üvegkorlátok kültérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés IV. kerület

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok IV. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, nappalink lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok mára már szinte nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú belső térnek.

Gyakorta keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

fürdőszobai üvegpolc IV. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell dolgozni, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

IV. kerület területén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .