Egyedi fürdőszobatükör XXIII. kerület

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek XXIII. kerület övezetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanyfülke testre szabva XXIII. kerület

A zuhanyfülkék számos kialakítása létezik. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal bíró termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval kombinált zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin XXIII. kerület

Ha valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon rendelhető ma már megannyi fajta, szinte csak a képzelet és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók jól építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Feltéve, hogy egyedi zuhanyfülke gyártása miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk Önnek. A zuhanykabin üvegajtó karban tartása gyakran igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, azonnali áttörlést, így sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), így Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván XXIII. kerület

A kádparavánokat egyedileg kialakítva készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és szerelünk be.

kádparaván XXIII. kerület

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör XXIII. kerület

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón XXIII. kerület

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal beépítése nem vesz igénybe sok időt, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: építettünk már be pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal irodába XXIII. kerület

Az utóbbi időben többször igényelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mozgatható üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak felhasználhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Készítettünk már nyomtatott üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerelések:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval kombinálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre szabható minden üvegfal

térelválasztó üvegfal XXIII. kerület

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: homokfújt üvegfal, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, ingyenes tájékoztatás, dekoratív dizájn.

Üvegkorlát XXIII. kerület

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és telepítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés XXIII. kerület

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok XXIII. kerület

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

üvegpolc méretre vágás XXIII. kerület

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

XXIII. kerület övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy segíthetünk benne +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .