Edzett üveg zuhanyfal Rézmál

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Rézmál környékén

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Rézmál

A zuhanykabinok számos válfaja érhető el a piacon. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval felszerelt zuhanykabinokig.

szögletes zuhanykabin Rézmál

Amennyiben valaki masszázzsal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már megszámlálhatatlan fajta, majdhogynem csak a fantázia és a pénztárca lehet korlátozó tényező.

A testre szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Ha testre szabott zuhanykabin készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor kiváló helyre érkezett. Pontos helyszíni bejárás után az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beépítjük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának karban tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, így hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk a feljebb vázolt zuhanykabin kialakítást. Az ideális kialakításban fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Rézmál

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva szállítjuk pontosan az Ön preferenciája szerint. A kád kialakításától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően pontosan az Ön kádjához méretezett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt készítünk és szerelünk be.

behajtható kádparaván Rézmál

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre gyártás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Rézmál

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör alakú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

fürdőszobai tükör olcsón Rézmál

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem vesz igénybe sok időt, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak rengeteg kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretű üvegfal lakásba Rézmál

Az utóbbi időben többször kérnek sokoldalú, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a benti üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyitható üvegfalat, de trendik az üveg falburkolatok is.

Legtrendibb üvegfal szerkezetek:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyéni méretekre szabható minden üvegfal

lapozható üvegfal Rézmál

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, ingyenes szaktanácsadás, ízléses stílus.

Üvegkorlát Rézmál

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Rézmál

Értékesített termékeink: egyebek mellett oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Megszámlálhatatlan megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Rézmál

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

egyedi üvegpolc Rézmál

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Rézmál környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .