Biztonsági üvegpolc Dobogó

Megosztás

Biztonsági üvegpolc Dobogó régiójában

Egyedi zuhanykabin, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó telepítése +36 20 429 6567. Biztonsági üvegpolc Dobogó.

biztonsági üvegpolc Dobogó

Zuhanyfülke testre szabva Dobogó

A zuhanykabinok megannyi válfaja létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

íves tusolókabin Dobogó

Ha valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már számtalan kialakítás, szinte csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése szavatolja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást. Feltéve, hogy exkluzív zuhanykabin gyártása céljából böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Precíz helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt a helyszínre szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez méretezzük a kabint, amelyre elegáns mintájú, szines vagy éppen tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó takarítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi javasoljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, eltolható zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Dobogó

A kádparavánokat testre szabva készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk szerelni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Praktiker által kínált kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához illesztett, teljesen egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és építünk be.

kádparaván fix Dobogó

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de készíthető háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése előre megbeszélt időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Dobogó

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós része egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tükör méretre Dobogó

A tükör igénylése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Testre szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy polikarbonát, mi az időtállósága okán a hosszabb távon strapabíró, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, ajánljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Dobogó

Nem ritkán kérnek variálható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak készülhetnek irodákba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is gyakran alkalmazzák a megrendelőink, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, azonban népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal kivitelezések:

Tokos ajtóval variálható üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben variálható üvegfal
Egyedi méretekre szabható az összes üvegfal

térelválasztó üvegfal Dobogó

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Racionális üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, elegáns külső.

Üvegkorlát Dobogó

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre is szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Dobogó

Kínálatunk: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Dobogó

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, sajátos mintázatokkal alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már sokszor elengedhetetlen elemei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sok esetben keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Dobogó

Az edzett üvegpolcokat méretre, és zuhanykabinba is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, teljesen függetlenül attól, hogy otthonába vagy irodai környezetbe kéri.

Dobogó övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.