Beltéri üveges ajtó Adyliget

Megosztás

Egyéni igényekhez szabott üveg termékek Adyliget övezetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegkorlát kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Adyliget

A zuhanykabinok rengeteg típusa létezik. Az íves gőzkabinoktól kezdve a mélytálcás, a teljes fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel kombinált zuhanyfülkékig.

besétálós zuhanykabin Adyliget

Amennyiben valaki hátfallal kívánja megkapni, a piacon elérhető ma már rengeteg fajta, majdhogynem csak a képzelet és a finanszírozás kerete szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók tökéletesen illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg speciális elkészítése garantálja, lehetővé teszi a legjobb helykihasznállást. Feltéve, hogy egyéni igényekhez készített zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor a legjobb helyre érkezett. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb kiszállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanyfülkére vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre tetszetős mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót szerelünk a lakásába. A zuhanykabin üvegajtajának tisztán tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, közvetlen áttörlést, így hosszabb ideig gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával bíró és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízzáró szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Adyliget

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva készítjük el pontosan az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által nyújtott kádparavánokhoz képest az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban egyedileg kialakított kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

kádparaván egyedi méretre Adyliget

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Adyliget

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, minőségi tükör a gardrób, de otthona bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Adyliget

A tükör rendelése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy e-mailben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényekhez szabott zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben teljesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi adottságok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat beszereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Adyliget

Egyre gyakrabban rendelnek sokoldalú, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a beltéri üvegfalak alkalmazhatók lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, de népszerűek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal szerkezetek:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval variálható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyedi méretekre készíthető minden üvegfal

üvegkorlát beépítés Adyliget

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, bronz.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, szemrevaló formák.

Üvegkorlát Adyliget

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe egyaránt szerelhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi előírások vonatkoznak az időjárásnak való kitettség miatt.

pontmegfogásos üvegkorlát Adyliget

Kínálatunk: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Adyliget

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. Az otthonunk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok mára már gyakorlatilag nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakorta a következő üvegpolc termékeket: üveg sarokpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

konyhai üvegpolc Adyliget

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan speciális igényeket kiszolgáló megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Adyliget területén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .