Akciós zuhanyfülkék Óhegy

Megosztás

Akciós zuhanyfülkék Óhegy

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát felszerelése +36 20 429 6567 akciós zuhanyfülkék Óhegyen.

Zuhanykabin speciális igényekhez Óhegy

A zuhanyfülkék sokféle fajtája érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a komplett fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

Akciós zuhanyfülkék Óhegy

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon elérhető ma már megszámlálhatatlan kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és a pénztárca merülhet fel akadályként.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók jól illeszhetők a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása szavatolja, lehetővé teszi az ideális helykihasznállást. Feltéve, hogy testre szabott zuhanyfülke gyártása céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Precíz helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a tőlünk telhető leghamarabb házhoz szállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor együttműködünk abban is, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy éppen teljesen átlátszó zuhanykabint szerelünk Önnek. A kabin üvegajtó tisztítása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, közvetlen áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább tanácsoljuk a feljebb ismertetett zuhanyfülke kialakítást. A korrekt megoldásnál fényes fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők haladnának. Referenciamunkáink között is lehet látni ilyen megoldást.

Ha tőlünk vásárolja meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanyfülkét, akkor az utolsó csavarról is gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), így azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Óhegy

A kádparavánokat egyéni igényekhez szabva gyártjuk le pontosan az Ön kérése alapján. A kád alakjától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához méretezett, teljesen egyéni igényekhez szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

egyedi üveg kádparaván Óhegy

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván felszerelése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Óhegy

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, kör formájú, minőségi tükör a gardrób, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Óhegy

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Nálunk ezzel szemben teljesen egyedileg kialakított zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi viszonyok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal beépítése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak számos kivitelezési módja lehetséges: építettünk már be pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy polikarbonát, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, edzett üvegből készített zuhanyfalat telepítjük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényekhez szabott üvegfal irodába Óhegy

Egyre gyakrabban vásárolnak változtatható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek a beltéri üvegfalak beépíthetők lakásokba, a szerelhető üvegfal lehet ragasztott biztonsági üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Vevőink kérésére építettünk már be tolható üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legdivatosabb üvegfal szerelések:

Tok nélküli variálható üvegfal
Tolóajtóval társítható üvegfal
Szögtörésben kombinálható üvegfal
Egyéni méretekre vágható az összes üvegfal

lapozható üvegfal Óhegy

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható edzett vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) konstrukcióban is.

Praktikus üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, díjtalan szaktanácsadás, vonzó külső.

Üvegkorlát Óhegy

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beépítését. Az üvegkorlátok kültérbe és épületen belülre is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények érvényesek az időjárásnak való kitettség miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Óhegy

Az általunk nyújtott termékek: többek között oszlop nélküli üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Rengeteg kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott megerősített üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Óhegy

Az üvegpolcok lakóterünk, konyhánk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor nélkülözhetetlen elemei az ilyen stílusú interiornak.

Sokszor keresik az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, üveg lebegő polc.

egyedi üvegpolc Óhegy

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: kristályüveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell dolgozni, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Óhegy környékén tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.