Akciós zuhanyfülke Népliget

Megosztás

Egyéni igényeket kiszolgáló akciós zuhanyfülke Népliget

Különleges akciós zuhanyfülke Népliget, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát, előtétfalak felszerelése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin speciális igényekhez Népliget

A zuhanykabinok megannyi kialakítása létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken át egészen a telefonnal, sőt TV készülékkel társított zuhanyfülkékig.

uveg zuhanykabin Népliget

Amennyiben valaki hátfallal akarja megvenni, a piacon rendelkezésre áll ma már számtalan típus, majdhogynem csak a képzelet és a költségkeret lehet korlátozó tényező.

Az egyedi méretre készített zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása garantálja, biztosítja a legjobb helykihasznállást.
Ha exkluzív zuhanykabin készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor a legjobb helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően az éppen futó megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban a helyszínre szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcája van, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó zuhanykabint építünk be a lakásába.
A kabin üvegajtajának tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és görgőkkel futó, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk a fentiekben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. Az ideális kialakításban fényes fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízvető szilikon profilok), és Önnek már csak gyönyörködnie kell az elkészült remekműben.

Kádparaván Népliget

A kádparavánokat egyedi méretre gyártjuk le éppen az Ön preferenciája szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által értékesített kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után pontosan az Ön kádjához illesztett, 100%-ban testre szabott kádparavánt készítünk és építünk be.

kadparavan egyedi meretre Népliget

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet rögzíthető vagy mobil. Kádparavánt lehet gyártani sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Ha elkészült, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi gyártás módot ad arra, hogy kádparavánt helyezhessünk el már tetőtérbe is.

Tükör Népliget

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon tetszetős eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kitűnő anyagból készült tükör a előszoba, de a lakás bármely pontjának remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

tukor meretre Népliget

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a rögzítését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a korszerű, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár hálószobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal megvalósítására van mód. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha már megvan a méretre igazított termék.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, javasoljuk mindenkinek.

Egyedileg kialakított üvegfal lakásba Népliget

Egyre gyakrabban igényelnek átalakítható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek az épületen belül használható üvegfalak gyárthatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de elérhető lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor népszerűek az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal konfigurációk:

Tokos ajtóval beépíthető üvegfal
Tolóajtóval készíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Speciális méretekre vágható az összes üvegfal

egyedi uvegfal Népliget

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal lehet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Praktikus üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, díjtalan szaktanácsadás, trendi külső.

Üvegkorlát Népliget

Vállaljuk modern dizájnú, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő elkészítését és beszerelését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények alkalmazandók az időjárás hatásai miatt.

olcso uvegkorlat szereles Népliget

Kínálatunk: többek között oszlopos üvegkorlátok, szigetelésben elhelyezett adapterek.

Több kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Népliget

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben alakíthatóak ki. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag elengedhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Sok esetben kérdezik tőlünk az alábbi üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

konyhai uvegpolc Népliget

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és zuhanykabinba is beállítjuk a helyére. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan testre szabott megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Népliget területén megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő beépítésével kapcsolatos, de várjuk megtisztelő megkeresését bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.