80×100 zuhanykabin Tabán

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Tabán vonzáskörzetében

Speciális zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó beépítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin testre szabva Tabán

A zuhanyfülkék rengeteg változata létezik. A hidromasszázs zuhanykabinoktól kezdve a mélytálcás, a komplett fürdőkáddal rendelkező termékeken át egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanykabinokig.

épített zuhanykabin Tabán

Ha valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelkezésre áll ma már sokféle kialakítás, majdhogynem csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényekhez szabott zuhanykabinok és zuhanyajtók precízen építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, biztosítja a legjobb helykihasznállást. Ha exkluzív zuhanyfülke készítése céljából böngészi weboldalunkat, akkor jó helyen jár. Aprólékos helyszíni felmérést követően aktuális megrendeléseink mennyiségétől függően a lehető leggyorsabban kiszállítjuk és beszereljük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre finom mintájú, szines vagy adott esetben tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet speciális tisztítószert, mi ajánljuk a zuhanyozás utáni, gyors áttörlést, ennek megfelelően hosszabb ideig csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami így önmagában is a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával rendelkező és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk a fentiekben vázolt zuhanykabin kialakítást. A korrekt kialakításban szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk vásárolja meg a fürdőszoba díszéül is szolgáló zuhanyfülkét, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Tabán

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk éppen az Ön preferenciája alapján. A kád alakjától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk illeszteni a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által kínált kádparavánokhoz hasonlítva a mi ajánlatunk előnye, hogy egy helyszíni felmérés után tökéletesen az Ön kádjához igazított, teljesen egyedileg kialakított kádparavánt készítünk és építünk be.

kádparaván kétrészes Tabán

A kádparaván anyaga lehet műanyag vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet készíteni sarokkádakhoz, de létezik háromrészes, összecsukható kádparaván is. Az egyedi méretre készítés mindig előnyösebb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban zajlik. A kádparaván pántja és vízvetője része az anyagárnak. Az egyedi méretre szabás módot ad arra, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Tabán

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap formájú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de a lakás bármely helyiségének remek kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Tabán

A tükör megrendelése lehetséges telefonon keresztül vagy e-mailben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor magától értetődően megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi dísze fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 100 x 200, 120 x 200.

Nálunk ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal megvalósítására van lehetőség. A helyi viszonyok felmérése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. teljesen egyedi zuhanyfalat üvegajtóval, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. üveg vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága okán a hosszabb távon strapabíró, edzett üvegből épített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyéni igényeket kiszolgáló üvegfal irodába Tabán

Az utóbbi időben többször rendelnek változtatható, akár nem rögzített, hanem mobil üvegfalat az ügyfeleink. Ezek az épületen belül használható üvegfalak alkalmazhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is alkalmazható, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Legkeresettebb üvegfal szerelések:

Tok nélküli társítható üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben készíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető az összes üvegfal

lapozható üvegfal Tabán

Elérhető üvegfal színek pl. savmart, bronz.

Minták: laminált, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal gyártható kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal megoldások, egyedi megvalósítás, grátisz tájékoztatás, mutatós formák.

Üvegkorlát Tabán

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok lakás bejárását követő méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok kívülre és épületen belülre egyaránt beépíthetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

olcsó üvegkorlát szerelés Tabán

Az általunk nyújtott termékek: pl. oszlop nélküli üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Számos kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, többrétegű megerősített üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Tabán

Az üvegpolcok lakásunk, fürdőnk egyedi díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már szinte nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú interiornak.

Gyakran a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

fürdőszobai üvegpolc Tabán

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Tabán övezetében megrendeléseink zöme zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen olyan feladat kapcsán, amiről úgy gondolja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .