70×70 zuhanykabin Kővár

Megosztás

Egyedi méretre készített üveg termékek Kővár övezetében

Egyéni igényekhez készített zuhanyfülke, kádkabin, tükrök, zuhanyfal, üveg térelválasztó telepítése +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Kővár

A zuhanykabinok tengernyi válfaja érhető el a piacon. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal felszerelt termékeken keresztül egészen a telefonnal, sőt televízióval összekapcsolt zuhanyfülkékig.

épített zuhanykabin Kővár

Amennyiben valaki masszázzsal akarja megvenni, a piacon kapható ma már megannyi termék, szinte csak a képzelet és a finanszírozás kerete lehet korlátozó tényező.

Az egyéni igényeket kiszolgáló zuhanykabinok és zuhanyajtók pontosan építhetők hozzá a fürdőszobai falakhoz, az üveg precíziós kialakítása szavatolja, lehetővé teszi a kiváló helykihasznállást. Ha egyéni igényekhez készített zuhanyfülke készítése céljából olvassa oldalunkat, akkor jó helyen jár. Pontos helyszíni felmérést követően a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beszereljük Ön által választott zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy esetleg épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor partnerek vagyunk a tekintetben is, hogy az épített tálca méretéhez gyártjuk a kabint, amelyre elegáns mintázatú, szines vagy szükség esetén tökéletesen átlátszó üvegajtót telepítünk Önnek. A kabin üvegajtó tisztán tartása sokszor igényelhet különleges tisztítószert, mi ajánljuk a tusolást követő, gyors áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább gyönyörködhetünk a ragyogó zuhanykabinunkban, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba dísze lehet.

Az akril tálcával bíró és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal szemben mi sokkal inkább javasoljuk az előző bekezdésben vázolt zuhanykabin kialakítást. A korrekt megoldásnál szép fém pántokon fordul a zuhanykabin üvegajtaja, és nem penészesedik a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen kialakítást.

Ha nálunk rendeli meg a fürdője díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. zsanérok, vízzáró szilikon profilok), és Ön már gondtalanul élvezheti a készre szerelt terméket.

Kádparaván Kővár

A kádparavánokat egyedileg kialakítva szállítjuk éppen az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. szögletes) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. az Obi által nyújtott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérést követően precízen az Ön kádjához igazított, 100%-ban testre szabott kádparavánt készítünk és szerelünk be.

egyedi üveg kádparaván Kővár

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy (edzett) üveg, de mi az utóbbit ajánljuk a tartóssága miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul kétrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig előnyösebb megoldás az előre legyártott paravánnal összehasonlítva.

Miután megvan, a kádparaván beépítése az Ön időbeosztásához igazodó időpontban történik. A kádparaván pántja és vízvetője benne van az árban. Az egyedi adottságokhoz illeszkedés módot ad arra, hogy kádparavánt szerelhessünk már tetőtérbe is.

Tükör Kővár

Egy szép, tiszta tükör is nagyon mutatós eleme egy ragyogó fürdőnek. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kiváló minőségű tükör a előszoba, de otthona bármely helyiségének tökéletes kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

egyedi tükör Kővár

A tükör igénylése lehetséges közvetlenül a telefonszámunkon vagy elektronikus levélben. Ha nálunk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen ránk bízhatja a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval üzemeltethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyedi méretre készített zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 120 x 200.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyéni igényekhez szabott zuhanyfal létrehozására van lehetőség. A helyi feltételek feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat be is építjük. A zuhanyfal szerelése nem időigényes, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak több kivitelezési módja lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra szerelt zuhanyfalat.

A zuhanyfal kitámasztó elemeit is természetesen mi hozzuk magunkkal, és Ön választhatja ki a fürdőjéhez színben, kialakításban legjobban illő alkatrészeket.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi az időtállósága miatt a hosszabb távon tartós, biztonsági üvegből gyártott zuhanyfalat építjük be, ajánljuk mindenkinek.

Egyedi kialakítású üvegfal lakásba Kővár

Egyre gyakrabban rendelnek sokoldalú, akár nem helyhez kötött, hanem mobil üvegfalat a kuncsaftok. Ezek a beltéri üvegfalak beépíthetők irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kitűnő, de létezik lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször nyomtatott üvegfalat, de kelendők az üveg falburkolatok is.

Legnépszerűbb üvegfal szerelések:

Tokos ajtóval kombinálható üvegfal
Tolóajtóval beépíthető üvegfal
Szögtörésben beépíthető üvegfal
Egyéni méretekre készíthető valamennyi üvegfal

üvegkorlát beépítés Kővár

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, szürke.

Minták: homokfújt, nyomtatott vagy mintával nem rendelkező.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) szerkezetben is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi megvalósítás, díjtalan tájékoztatás, elegáns arculat.

Üvegkorlát Kővár

Vállaljuk elegáns kivitelezésű, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és helyszíni felszerelését. Az üvegkorlátok kívülre és beltérbe egyaránt elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire magasabb szintű minőségi követelmények alkalmazandók az időjárásnak való kitettség miatt.

biztonsági üvegkorlát Kővár

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, pálcás korlátok.

Számtalan kivitelezett munkánk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, illetve lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Kővár

Az üvegpolcok lakóterünk, fürdőnk egyedi kiegészítői is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk ékeként is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben gyárthatók le. Az üvegpolcok ma már gyakorlatilag nélkülözhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állvány.

konyhai üvegpolc Kővár

Az edzett üvegpolcokat lakásához méretezve, és akár falra is felszereljük Önnek. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: úsztatott üveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol tükörrel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Kővár környékén legtöbb munkánk zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyéni igények szerint történő felszerelésével kapcsolatos, de ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy szebbé varázsolhatjuk a környezetét +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .