3 oldalú zuhanykabin Országút

Megosztás

Testre szabott üveg termékek Országút vonzáskörzetében

Egyéni igényekhez készített zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyajtó, üvegajtó kialakítása +36 20 429 6567.

Zuhanykabin egyedi méretre Országút

A zuhanyfülkék megannyi típusa áll rendelkezésre. A hidromasszázs kádkabinoktól kezdve a magastálcás, a teljes fürdőkáddal bíró termékeken át egészen az infraszaunával, sőt TV készülékkel felszerelt zuhanykabinokig.

íves tusolókabin Országút

Amennyiben valaki hátfallal szeretné, a piacon rendelhető ma már jó néhány termék, szinte csak a fantázia és az elérhető büdzsé szabhat határt a lehetőségeknek.

Az egyedileg kialakított zuhanykabinok és zuhanyajtók jól kapcsolhatók a fürdőszobai falakhoz, az üveg méretre gyártása garantálja, lehetővé teszi a kitűnő helykihasznállást. Feltéve, hogy egyedi zuhanykabin gyártása miatt került honlapunkra, akkor jó helyen jár. Gondos helyszíni bejárás után a hozzánk beérkezett megrendeléseink mennyiségétől függően rövid idő alatt házhoz szállítjuk és beépítjük az igények szerinti zuhanykabint.

Ha épített zuhanykabinra vágyik, vagy ha épített zuhanytálcával rendelkezik, akkor abban is tudunk segíteni, hogy az épített tálca méretéhez készítjük el a kabint, amelyre ízléses mintájú, szines vagy éppen teljesen átlátszó üvegajtót telepítünk a fürdőjébe. A zuhanykabin üvegajtajának rendben tartása gyakran igényelhet különleges tisztítószert, mi tanácsoljuk a tusolást követő, azonnali áttörlést, ennek megfelelően sokkal tovább csodálhatjuk a szép kabinunkat, ami függetlenül a többi berendezéstől a fürdőszoba éke lehet.

Az akril tálcával ellátott és síneken, gördülő zuhanykabin ajtókkal ellentétben mi sokkal inkább ajánljuk az előző bekezdésben bemutatott zuhanyfülke kialakítást. A legjobb megoldásnál szép fém pántokkal nyílik a zuhanykabin üvegajtaja, és nem megy tönkre a műanyag sín, amelyben a görgők futnának. Referenciamunkáink között is meg lehet tekinteni ilyen megoldást.

Ha tőlünk rendeli meg a fürdőszoba díszeként szolgáló zuhanykabint, akkor minden alkatrészről gondoskodunk (pl. fogantyúk, vízvető szilikon profilok), és azonnal használatba is veheti az új kabint.

Kádparaván Országút

A kádparavánokat egyedileg szállítjuk pontosan az Ön kérése szerint. A kád formájától függően (pl. aszimmetrikus kád) lehet hozzájuk igazítani a kádparavánt.

A Ravak kádparavánokhoz, illetve pl. a Bauhaus által forgalmazott kádparavánokhoz hasonlítva az általunk kínált kádparavánok előnye, hogy egy helyszíni felmérés után precízen az Ön kádjához igazított, 100%-ban egyéni igényeket kiszolgáló kádparavánt gyártunk és szerelünk be.

behajtható kádparaván Országút

A kádparaván anyaga lehet plexi vagy üveg, de mi az utóbbit javasoljuk a hosszabb élettartama miatt. A paraván lehet fix vagy mozgatható. Kádparavánt lehet méretezni sarokkádakhoz, de előfordul háromrészes, behajtható kádparaván is. Az egyedi méretre szabás mindig jobb megoldás az előre gyártott termékekhez képest.

Miután megvan, a kádparaván felszerelése egyeztetett időpontban történik. A kádparaván tömítése és vízvetője benne van az árban. Az egyedi méretre szabás lehetővé teszi, hogy kádparavánt építhessünk be már tetőtérbe is.

Tükör Országút

Egy ragyogó, tiszta tükör is nagyon attraktív eleme egy ragyogó fürdőszobának. Legyen szó fürdőszobai tükrös szekrényről vagy egy fürdőszoba tükörről beépített világítással, a letisztult, téglalap alakú, kitűnő anyagból készült tükör a gardrób, de a lakás bármely pontjának ideális kiegészítője, akár beépített LED-világítással is.

nagyméretű tükör olcsón Országút

A tükör rendelése lehetséges telefonon keresztül vagy elektronikus levélben. Ha tőlünk rendeli meg a tükröt, akkor természetesen megoldjuk a felszerelését is.

LED-es fürdőszobai tükör: az elegáns tükör a modern, érintős kapcsolóval működtethető LED-es világítással igazi éke fürdőjének, vagy akár előszobájának is.

Egyéni igényeket kiszolgáló zuhanyfal

A zuhanyfalak szokásos mérete a barkácsboltokban pl. 160 x 200, 90 x 195.

Ha hozzánk fordul, akkor ezzel szemben tökéletesen egyedi méretű zuhanyfal létrehozására van mód. A helyi adottságok feltérképezése után a méretre gyártott zuhanyfalat fel is szereljük. A zuhanyfal szerelése nem tart sokáig, ha előzetesen jól mértük fel a helyszínt.

A zuhanyfalnak sokféle kialakítása lehetséges: szereltünk már pl. aszimmetrikus zuhanyfalat, fürdőkádra ráépített zuhanyfalat.

A zuhanyfal merevítő elemeit is mi biztosítjuk, és készre szereljük a fürdőszobájában.

A zuhanyfal anyaga lehet pl. műanyag vagy speciális plexi anyag, mi a tartóssága miatt a hosszabb távon bevált, edzett üvegből készített zuhanyfalat szereljük, javasoljuk mindenkinek.

Egyedi méretre készített üvegfal lakásba Országút

Nem ritkán vásárolnak átalakítható, akár nem fix, hanem mobil üvegfalat a vevőink. Ezek a benti üvegfalak felhasználhatók irodákba, a szerelhető üvegfal készülhet többrétegű üvegből, edzett üvegből, térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét, de rendelkezésre áll lapozható üvegfal rendszer is. Szereltünk már fel többször tolható üvegfalat, ugyanakkor kedveltek az üveg falburkolatok is.

Leggyakrabban igényelt üvegfal konfigurációk:

Tok nélküli beépíthető üvegfal
Tolóajtóval szerelhető üvegfal
Szögtörésben társítható üvegfal
Egyedi méretekre vágható az összes üvegfal

lapozható üvegfal Országút

Elérhető üvegfal színek pl. átlátszó, zöld.

Minták: homokfújt, fóliázott vagy minta nélküli.

Az üvegfal készülhet kétrétegű vagy ragasztott (pl. 5+5 mm-es) kialakításban is.

Igényekhez szabott üvegfal kialakítások, egyedi kivitelezés, grátisz szaktanácsadás, divatos formák.

Üvegkorlát Országút

Vállaljuk egyedi, rozsdamentes üvegkorlátok helyszíni felmérés utáni méretre gyártását és beépítését. Az üvegkorlátok szabadtérbe és beltérbe is elhelyezhetők, de a kültéri korlátokra, azok szerelvényeire szigorúbb minőségi követelmények vonatkoznak az időjárás hatásai miatt.

ragasztott biztonsági üvegkorlát Országút

Értékesített termékeink: pl. oszlopos üvegkorlátok, mellvédek.

Temérdek megrendelésünk volt már terasz üvegkorlátra, ragasztott biztonsági üvegkorlátra, valamint lépcsőre, csakúgy, mint pontmegfogásos üvegkorlátra.

Üvegpolcok Országút

Az üvegpolcok lakásunk, konyhánk lényeges díszei is lehetnek. A lakásunk vagy irodánk díszéül is szolgáló polcok üvegből, egyedi méretekben készíthetők el. Az üvegpolcok napjainkban már sokszor elengedhetetlen részei az ilyen stílusú otthonoknak.

Sokszor keresik a következő üvegpolc termékeket: üvegpolc, egyedi üvegpolc, egyedi üveg állvány.

egyedi üvegpolc Országút

Az edzett üvegpolcokat a helyi adottságokhoz igazítva, és akár falra is beépítjük, ahová szeretné. Az üvegről, mint anyagról és a fajtáiról bővebben lehet olvasni a Wikipédián, pl. itt: okosüveg.

Cégünk vállalja minden olyan egyedi megrendelés kielégítését, ahol üveggel kell bánnunk, legyen szó a lakás bármelyik részéről.

Országút övezetében tevékenységünk többnyire zuhanykabin, kádparaván, tükrök, zuhanyfal, üvegajtó, üvegkorlát vagy üveg térelválasztó egyedi méretben történő beépítésével kapcsolatos, de hívjon minket bizalommal bármilyen munka kapcsán, ahol azt látja, hogy mi lehetünk a megfelelő partner otthona szépítésében +36 20 429 6567.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .